999 rezultate për

nominale

Kur del e çfarë ndryshon, BSH hedh në qarkullim monedhën e re 20 lekëshe Banka e Shqipërisë bën me dije se duke filluar nga data 30 mars 2018, do të hidhet në qarkullim monedha metalike shqipta
BSH hedh në qarkullim 5 mijë lekëshin e ri Banka e Shqipërisë njofton publikun shqiptar se në datën 09 korrik 2014 do të hidhen në qarkullim kartëmonedhat shqiptar
BSH hedh në treg monedhat e reja 2000 lekëshe dhe 200 lekëshe Banka e Shqipërisë njofton se në datën 12 shtator 2013 ka hedhur në qarkullim kartëmonedhat shqiptare me vlerë nominale
Bondet shqiptare, shiten me 4 % më ulët se vlera e tyre nominale Bondet shqiptare të emetuara në euro po shkëmbehen aktualisht në tregun dytësor ndërkombëtar me 11 për qind, ose afro 4