999 rezultate për

njehsoreve

"Grupi kriminal" që lejoi instalimin e "njehsorëve plaçkitës" Zyrtarë të KEDS, kompania për prodhimin e orëve "Kohler" dhe të Agjencisë së Metrologjisë, besohet së përbëjnë një “grup
KEK rrit efikasitetin ndaj keqshfrytëzimit të rrymës KEK-u informon se ka intensifikuar aktivitetet kundër vjedhjes së energjisë elektrike. Në këtë drejtim KEK-u është i pak