999 rezultate për

nitratet

E konfirmuar: Proshuta dhe salçiçet shkaktojnë kancer Një raport ka zbuluar se proshuta dhe produkte të tjera që vijnë nga mishi i përpunuara janë kancerogjene. Kjo për s
Pse nuk duhet ta rivalojmë ujin? Rivalimi i ujit është cilësuar si një problematikë sipas shkencës, pasi një sasi substancash të rrezikshme si fluori, ar