999 rezultate për

ngurta

Kujdes, mos dilni pa maska në Prishtinë Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka bërë të ditur se janë duke përcjellur në vazhdimësi nivelet e larta të ndot
Zëvendësministrja Ifti merr pjesë në Konferencën Botërore për Mbetjet e Ngurta në Brazil Zëvendësministrja e Mjedisit, Znj. Olijana Ifti, mori pjesë në Konferencën Botërore për Mbetjet e Ngurta në Sao Paolo, B
Plehrat po helmojnë shqiptarët Kuvendi ka nisur seancën plenare, ku po diskutohet projektligji "Për ratifikimin e marrëveshjes së financimit dhe proj