999 rezultate për

ngritjen

Kuko: Shqiperia do ta mbeshtese ngritjen e FSK-se Shqipëria do të vazhdojë të japë përkrahje jo vetëm morale por edhe ndihmë mater
Sondazhi i Albeu.com doli me i sakti; paralajmeroi renien e ORA-s dhe ngritjen e LDD-se Ishte sondazhi i albeu.com (me 36,253 vota), ai i cili e kishte vendosur ORA-n ne fund te listes se partive "te medha" m
Kuvendi shqiptar miraton ngritjen e Komisionit për Reformën Zgjedhore Kuvendi miratoi ngritjen e Komisionit të posaçëm parlamentare për Reformën Zgjedhore.Ai që do të ketë në përbërjen e tij