999 rezultate për

ndihmĂs

Përmbytjet, Rama: Regjistër ndihmash me të gjitha familjet e prekura Plani i solidaritetit i bërë publik dje ka filluar të japë rezultate me qëllim rimëkëmbjen e zonave të përmbytura në ven
Bllokimi i ndihmave ruse, në Samitin e BE-së Rusia synon që problemet me bllokimin e konvojit humanitar në vendkalimin kufitar midis Kosovës dhe Serbisë ta paraqesë
Fillon furnizimin nga ajri për viktimat në Pakistan NATO fillon këtë të dielë furnizimin përmes një ure ajrore të të prekurve nga përmbytjet në Pakistan. Një avion i parë m