999 rezultate për

ndergjegjesimit

Bashkia nis fushatën e ndërgjegjësimit për diferencimin e mbetjeve me nxënësit Bashkia e Tiranës ka nisur me nxënësit e shkollave fushatën e ndërgjegjësimit të qytetarëve për procesin e grumbullimit
Sot është Dita Botërore e Ndërgjegjësimit ndaj Autizmit Sot është Dita Botërore për Ndërgjegjësimin ndaj Autizmit. Kjo ditë do të shënohet edhe në Kosovë me aktivitete nga inst
KQZ po bën maksimumin për zgjedhje të lira Në kuadër të projektit të Këshillit të Europës, Ministrisë së Arsimit dhe Komisionit Qendror i Zgjedhjeve për “Fushatën