999 rezultate për

nĂnĂn

Barça, PSG-ja dhe Chelsea të interesuar për Onanan, Ajax i vendos çmimin Onana ka qenë portieri i parë i Ajax në katër sezonet e fundit, dhe ka një përvojë të mirë në Ligën e Evropës dhe Ligën