999 rezultate për

mykotik

Si t'i trajtoni në kushte shtëpie infeksionet vaginale mykotike Infeksionet vaginale mykotike ndryshe njihen edhe si vaginiti vulvular dhe shkaktohen nga Candida albicans që është vler
Mitet rreth infeksioneve mykotike që gjinekologët s'duan të besoni më Shkak i infeksioneve mykotike bëhen kërpudhat prezente në trupin tonë. Kur niveli i tyre rritet, për shkak të estrogjeni
Infeksionet mykotike po bëhen rezistent ndaj antibiotikut Infeksionet e zakonshme mykotike po bëhen të pakurueshme, ndërkohë që vdekshmëria globale po tejkalon atë të malaries ap
Infeksionet vaginale mykotike, simptomat dhe si ti parandaloni Infeksionet vaginale janë ndër infeksionet më të përhapura që femrat përjetojnë gjatë jetës së tyre. Është vlerësuar