999 rezultate për

mushkrive

Zbuloni rrezikun: Sa shanse keni të prekeni nga kanceri i mushkrive në vitet në vijim Çdo vit në botë vdesin 1.6 milion persona nga kanceri i mushkrive. Duhanpirja dhe ndotja cilësohen si shkaqet kryeso
Fushë-Krujë, banorët ankohen për ndotjen e mjedisit Pluhuri është prezent në ambjentin dhe hapësirën e qiellit të Fushë-Krujës dhe zonave përreth. Për këtë fenomen shqetësu
Makina me naftë rrit rrezikun e kancerit të mushkrive Gazrat që lëshojnë motorët e makinave me naftë, të klasifikuar edhe më parë si kancerogjene nga Agjencia Ndërkombëtare p