999 rezultate për

multiple

Ushqimet që ndihmojnë kujtesën dhe parandalojnë sklerozën Mjekët e trajtojnë sklerozën multiple me ilaçe imunosupresive dhe steroide, duke menduar gabimisht se bëhet fjalë për nj
Thousands of unemployed in Kosovo, where officials receive two salaries While Kosovo suffers from mass unemployment, officials receive two or more salaries. Civil society representatives have