999 rezultate për

mukovski

Pas vendimit të Supremes, VMRO-ja kthehet në Kuvend Pas njoftimeve se deputetët dhe funksionarët e VMRO-DPMNE-së të akuzuar për ngjarjet e 27 prillit të do të lirohen nga p
Deputetët e shumicës parlamentare bojkotojnë Mukovskin! (VIDEO) Deputeti i VMRO-DPMNE-së Kërste Mukovski i cili në incizimet e 27 prillit shihet duke i hapur dyert dhe duke hequr traun
Mukovski refuzon t’i ketë hapur dyert e Kuvendit më 27 prill (VIDEO) Deputeti i VMRO-DPMNE-së Kërste Mukovski i cili në incizimet e 27 prillit shihet duke i hapur dyert dhe duke hequr traun
Deputeti i VMRO-së nuk e pranon të ketë hapur dyert e Kuvendit për huliganët Deputeti i VMRO-DPMNE-së, Kërste Mukovski i cili në incizimet e 27 prillit shihet duke i hapur dyert dhe duke hequr trau
VMRO bën apel për të filluar dialogun për qeverinë e re Deputeti i VMRO-DPMNE-së Kërste Mukovski, i ka bërë apel deputetëve të shumicës së re parlamentare duke i kërkuar që të