999 rezultate për

mujotes

300 mijë euro janë keqpërdorur nga ministria e Mujotës Ministria e Infrastrukturës, e cila është përgjegjëse për mirëmbajtjen e rrugëve nacionale dhe regjianale konstaton se k
Investimet në infrastrukturë, ja bilancet e Mujotës Vazhdimi i projektit të Rrugës së kombit dhe ndërtimi i dhjetëra projekteve tjera të infastrukturës rrugore, kanë qenë