999 rezultate për

molekula

Sinjale jete në Mars, NASA zbulon molekula organike Në Mars ka molekula organike dhe metan në atmosferë në faza të ndryshme: asnjëherë si tani, planeti i kuq duket se i ka
Lëngu i mollës përmirëson kujtesën Lëngu i mollës është një produkt i cili ka një rol të rëndësishëm në prodhimin e neuro-transmetuesve acetilkolinë të tru
Skaneri molekular që tregon kaloritë e ushqimeve Skaneri molekular që kushton 149 $, mund t'ju thotë saktësisht se sa kalori ka në tortën tuaj, nëse fruti juaj është i p
Hëna ka atmosferë Sonda e NASA-s, LADEE (Lunar Atmosphere and Dust Environment Explorer) zbulon se në Hënë ka atmosferë me dendësi të rral
Molekula më e vogel në botë Molekula që ka formën e rrathëve të Olimpikut, është  e gjerë 1.2 nanometra që i bie rreth 100,000 herë më e hollë se fl
Shumë shpejt vjen vaksina universale kundër gripit Shkencëtarët janë edhe një hap më afër krijimit të supervaksinës kundër gripit duke përdorur molekulat të cilat i ndajnë
Shpiket mikroskopi 3D Në Institutin Italian të Teknologjisë në Xhenova ka lindur tashmë një mikroskop, për të studiuar mostrat biologjike në 3