999 rezultate për

mmph

Ramushi nuk kënaqet me 80 zv.ministrat që ka, edhe një të ri e emëron Qeveria e Kosovës, ka emëruar sot si zëvendësministër Gjergj Bekën nga Aleanca Kosova e Re(AKR) në Ministrinë e Mjedisit
Ministria ende nuk është e aftë të gjejë arsyen e ngordhjes së peshqve Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, pas pranimit të mostrave të ujit nga vendi i ngjarjes nga inspektorati
MMPH nis hetimin për zhdukjen e 30 milionë eurove Mbi dyshimet e humbjes së 30 milionë eurove të buxhetit të Kosovës, duket se Ministria e Mjedisit dhe e Planifikimit Hap
Aksion për pastrimin e Kosovës nga mbeturinat Me mijëra qytetarë morën pjesë në një aksion për pastrimin e rrugëve nga mbeturinat në të gjithë Kosovën. Në këtë ditë,
Në Prevallë të ndalen ndërtimet Në zonën e Prevallës do të ndërpriten të gjitha aktivitetet ndërtimore, pasi ato kanë bërë që mjedisi të tejkalohet.
MMPH ndalon punimet për WC publike Pas shfaqjes së shqetësimeve të banorëve afër Sheshit “Zahir Pajaziti” të Prishtinës, rreth ndërtimit të toaleteve publi