999 rezultate për

minire

Shokohen serbët, këngëtarja e tyre është shqiptare dhe quhet Minire Jashari Mina Kostiç njihet si njëra ndër këngëtaret më të popullarizuara në estradën serbe. Mirëpo, këtyre ditëve mediat serbe j