999 rezultate për

meshic

E jashtëzakonshme/ 32-vjeçari nga Bosnja flet 56 gjuhë, ja sa kohë i duhet për të mësuar një te re (VIDEO) Ai është vetëm 32-vjeç, por Muhamed Meshiçi nga Tuzlla e Bosnjës dhe Hercegovinës flet plotë 56 gjuhë. Meshiç kur ishte
Serbja nga Mitrovica arrestohet në Bosnje për terrorizëm Nje serbe nga Mitrovica është arrestuar në Kalesi me dyshimin se ka lidhje me terrorizëm, raporton portali Klix. Elma