999 rezultate për

mekiluam

Topi: Politika të lërë debatet shterpë Klasa politike shqiptare duhet t’i lërë mënjanë mllefet politike, retorikën boshe dhe debatet shterpë dhe të mendojë e t
Topi-Mekiluam: Tensionet, prishin imazhin e vendit Presidenti Bamir Topi takoi sot ambasadoren e Mbretërisë së Bashkuar në Tiranë Fiona Mekiluam. Objekti i diskutimit të