999 rezultate për

mekanizmi

Mekanizmi kundër tradhëtisë Maneewan, një agjente private tailandeze e frymëzuar nga "James Bond" ka shpikur mekanizëm të quajtur "mia noi" ose "gru
Ballkani pa viza, Brukseli diskuton mekanizmin e monitorimit Këshilli i Ministrave të Brendshëm dhe të Drejtësisë të vendeve të Bashkimit Evropian do të diskutojë nesër dhe pasnesër
"Marty", SHBA-ja kundër mekanizmit të veçantë për hetimin Shtetet e Bashkuara të Amerikës i kanë dhënë fund idesë së propozuar nga presidenti i Serbisë, Boris Tadiq, që të krijoh
"Luftë" për stabilitetin e valutës Megjithëse bankat në Irlandë shpëtuan nga falimentimi, me ndihmat e ofruara në miliarda, kursi i euros nuk po stabilizoh
Kuci: Kosova, me afer Mekanizmit te Stabilizim Asociimit Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hajredin Kuçi ka dek