999 rezultate për

mcallister

23 qershori, vendimtar për marrëdhëniet Kosovë-Serbi 23 qershori do të jetë raundi vendimtar për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës e Serbisë dhe për hapjen e neg