999 rezultate për

mbrojnw

Lakra, çelësi i mbrojtjes nga rrezet e trajtimit të kancerit Perimet si, lakra, lulelakra dhe brokoli mbrojnw trupin nga rrezatimi. Nw kwtw pwrfundim kanw arritur disa shkencwtarw t