999 rezultate për

matrioshkat

Matrioshkat ruse tani me imazhin e Putin dhe Trump Në rusi mund të gjeni kukullat tradicionale ruse-matrioshka me imazhin e e presidentit të Rusisë Vladimir Putin dhe pres