999 rezultate për

malstrom

S'ka viza, por rritje kontrollesh Në kufijtë e jashtëm dhe të brendshëm të shteteve që bëjnë pjesë në zonën Shengen do të rriten kotrollet nga përfaqësues
Malstrom: Ballkani Perëndimor të dënojë krimin Komisionerja e Bashkimit Europian për Sigurinë Sesilia Malmstrom ka kërkuar sot nga vendet Ballkanit Perëndimor, përforc
Malström: Kosova nuk është harruar Komisionerja e BE-së për Çështjet e Brendshme, Cecilia Malmström ka deklaruar se Kosova nuk është harruar në procesin e
Komisionerja Malstrom viziton sot Tiranën Komisionerja evropiane për çështjet e brendshme Cecilia Malstrom viziton ditën e sotme Tiranën për të shpjeguar dhe njëh