999 rezultate për

lusim

Pas Lu-së edhe Delawie kundër deklaratave për bashkimin kombëtar Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Greg Delawie, i ka cilësuar si të "pakujdesshme" deklaratat për mundësinë e bashkimit të
 
Negociatorët e lartë të BE-së, McAllister dhe Fleckenstein duke dalë nga zyrat e PD-së

Negociatorët e lartë të BE-së, McAllister dhe Fleckenstein duke dalë nga zyrat e PD-së