Vetëvritet me armë 57-vjeçari në Tiranë
999 rezultate për

luftĂs

LOJË LUFTASH / SHBA – Rusi, manovra në qiej Kur gjërat bëhen serioze, Pentagoni thërret menjëherë atë “birin e k…”, Buffin. Dhe ai ngrihet në fluturim, i mbajtur pr
 
Negociatorët e lartë të BE-së, McAllister dhe Fleckenstein duke dalë nga zyrat e PD-së

Negociatorët e lartë të BE-së, McAllister dhe Fleckenstein duke dalë nga zyrat e PD-së