999 rezultate për

lotĂve

Prishet shqipja në mbishkrimin e Ndërmarrjes së Kullotave Ditën e hënë janë prishur mbishkrimet në gjuhën shqipe dhe më pas është vendosur një kryq i madh në Ndërmarrjen Publike(