999 rezultate për

llogaritĂ

Gazetari për ish-drejtorët e arrestuar: Llogaritarë të Ramës dhe Metës Arrestimi i disa prej drejtorëve të rrugëve, të cilët akuzohen për afera korruptive në tenderë shkaktoi një efekt të mën
Mbreti dhe çobani Tha mbreti, kush mund të ma llogaritë pasurinë time, i jap një bakshish të mirë. Po kush nuk e gjen do ta merr dënimin.