999 rezultate për

litchi

Ky frut ka vrarë qindra fëmijë, zbulohet arsyeja Lajmi vjen nga India dhe ka lidhje me litchi, një nga frutat më të konsumuara edhe në Itali. I njohur gjithashtu si “qer