999 rezultate për

lannister

Ja sa paguhen aktorët e “Game of Thrones” për një episod “Game of Thrones” është në sezonin final, i cili ka pësuar mjaft ndryshime që nga fillimi i tij, e që veçanërisht vlen t
Jeni kuriozë të dini sa paguhen aktorët e "Game of Thrones"? "Game of Thrones" është në hapat e fundit drejt finishit dhe ka ndryshuar shumë që nga debutimi në vitin 2011. Aktorë
"Game of Thrones", a e dini sa i gjatë është në të vërtetë "Tyron Lannister"? Tyron Lannister është një personazh kontravers në serialin e njohur Game of Thrones. Ndërkohë që urrehej disi në sez