999 rezultate për

lakĂr

Kukësi-Metalurg, formacioni i mundshëm i verilindorëve Diferencat në buxhet dhe në cilësi jo gjithmonë janë vendimtare në përcaktimin e rezultatit të një ndeshjeje futbolli dh