999 rezultate për

kushtetutshmerise

Gjykata Kushtetuese diskuton sot shpërndarjen e Kuvendit Pas përfundimit të mbledhjes së sotme të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Maqedonisë së Veriut, gjykatësit në mbled
Gjykata Kushtetuese refuzon gjyqtarin e EULEX-it për Trepçën Gjykata Kushtetuese ka refuzuar kërkesën e një gjyqtari të EULEX-it për vlerësimin e kushtetutshmërisë së Ligjit të Trep
LSDM: Gjykata Kushtetuese të prononcohet rreth kushtetutshmërisë së Ligjit për PSP-­në LSDM-ja i ka bërë kërkesë Gjykatës Kushtetuese urgjentisht të prononcohet për iniciativën rreth kushtetutshmërisë të Lig
Kushtetuesja rrëzon kërkesën e Angellov Gjykata Kushtetuese hedh poshtë iniciativën e kryetarit të partisë "Dinjiteti", Stojanço Angellov për vlerësimin e kusht
Zyrtare, anulohet zgjedhja e Mustafës kryetar parlamenti Të enjten, më 21 gusht 2014, Gjykata Kushtetuese e Republikës së Kosovës mbajti këshillime dhe votoi në rastin KO119/14,