999 rezultate për

kurrĂ

Pakistan sulmohet posblloku i policisë, vriten 8 ushtarë Të paktën 8 ushtarë janë vrarë dhe 25 të tjerë janë plagosur nga përleshjet me armë në një postbllok në veriperëndim të