999 rezultate për

kurbinase

Laci me kalendar ferri, sfidon kryesuesit 2 humbjet ndaj Skënderbeut me shifra minimale në kampionat dhe kupë, kanë ulur disi entuziasmin te Laci. Bardhezinjtë e