999 rezultate për

kualitative

Zaev: Do ta bëjmë Maqedoninë një vend më të mirë për të jetuar Qeveria e Maqedonisë është duke ndërtuar infrastrukturë kualitative në tërë shtetin, qëllimi i së cilës është qarkullimi
Zaev: Ofrojmë zgjidhje kualitative për të gjithë qytetarët e Maqedonisë Komiteti qendror i LSDM-së është zotuar se do të fitojnë zgjedhjet. Zoran Zaev ju është drejtuar anëtarëve të partisë
Çokollata ju ndihmon të bini në peshë Ekspertët nga Universiteti "Victoria" në Australi,theksojnë se ccokollata ndihmon në humbjen në peshë dhe përmirëson shë
Google ndryshon algoritmin për kërkuesin Google ka futur në përdorim ndryshimet në algoritmin e vet për kërkuesin e Internetit, i cili shfrytëzuesve do të duhej