999 rezultate për

kthelle

Lezhë, sekuestrohen 920 rrënjë bimë narkotike Vijojnë operacionet e opolicisë për sekuestrimin dhe asgjesimin e lëndëve narkotike. Policia sekuestroi dhe asgjesoi të