999 rezultate për

kpk-se

Zbardhet vendimi, Bashkim Dedja kalon me sukses Vettingun KPK-ja ka vendosur që të konfirmojë në detyrë kreun e Gjykatës Kushtetuese, Bashkim Dedja. Vendimi është dhënë mëngje
KPK avancon pesë prokurorë Është mbajtur takimi i njëqindepesëdhjetedy i Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), i udhëhequr nga kryesuesi i Këshil
Dënohet një person me 25 vite burgim Gjykata Themelore në Prishtinë-Departamenti për Krime të Rënda ka shpallur sot publikisht Aktgjykimin, PKR.nr.120/15, më
Blerim Isufaj zgjidhet kryesues i Këshillit Prokurorial të Kosovës Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), ka zgjedhur sot Blerim Isufajn si kryesues i Këshillit Prokurorial të Republikës s
Prokuroria: Paraburgim për Zekirja Qazimin dhe Liridon Kabashin Zëdhënësja e Prokurorisë së Kosovës, Liridona Kozmaqi, ka konfirmuar faktin se prokuroria ka kërkuar 1 muaj paraburgim p