999 rezultate për

kooperativa

Rama e bëri zv.ministër Bujqësie, kush është agronomi që riktheu fshatin tek mandarinat dhe portokallet Një ndër 33 zëvendës ministrat e publikuar sot gjatë Asamblesë së PS-së është edhe ish-kreu i Komunës së Xarrës, Dhimo K
Rikthehen kooperativat Fermerët shqiptarë duhet të bashkohen në kooperativa, në mënyrë që t’i përballojnë me sukses sfidat e së ardhmes. Kështu
Shkodër, "rikthehet" kooperativa Muajt e fundit, ekspertë të fushës së bujqësisë kanë hedhur idenë e krijimit të koerativave, gjë që mund të rriste të ar
Ekpspertët mbështesin ngritjen e kooperativave bujqësore Kreu i Këshillit të Agrobiznesit Shqiptar (KASH) Enver Ferizaj u shpreh prej vitesh janë ndërmarrë iniciativa për krijim