999 rezultate për

konfirmar

Shqipëria do të kthejë në Greqi trupin e Kacifas Vrasja e terroristit grek Kostandinos Kacifas pas një shkëmbimi zjarri kndër RENEA-s, ka sjellë tensione mes dy vendeve,
Ende asnjë lider i huaj nuk e ka konfirmar pjesmarrjen për festimet e pavarësisë Kryeministrat dhe presidentët e shteteve të Bashkimit Evropian dhe të vendeve tjera mike të Kosovës nuk pritet të vijnë