999 rezultate për

kombesia

Dimitrov: Kombësia në negociata i referohet nënshtetësisë, jo etnisë Në një intervistë për “360 gradë”, Ministri i Jashtëm Nikolla Dimitrov foli për kuptimin e asaj që nënkupton termin “kom
Danaj: Kombi dhe kombësia shqiptare nuk negociohen Koço Danaj ka shkruar se kombi dhe kombësia shqiptare nuk negociohen. Sipas tij, kombi shqiptar ka të drejtë të jetë
Akuzat e mediave greke, Tavo: Kombësia nuk është deklaratë pasurie Deklarimi i kombësisë nuk është i detyrueshëm, ashtu siç mund të jetë deklarimi i pasurisë. Nuk jam i detyruar ta deklar
Censusi: 83% shqiptarë, 0.87% grekë INSTAT ka përfunduar përpunimin e të dhënave të mbledhura nga censusi dhe pritet të deklarojë rezultatet më datë 13 dhje
AK: Certifikatat, të mos cënohet sovraniteti Reagimi i Omonias për mospranimin e certifikateve të reja në te cilat suprimohet kombësia, janë quajtur shantazh poltik
Cana: "Thujuni atyne se nuk ndërrohet kombësia" (VIDEO) Momentet pas ndeshjes të Lorik Canës dhe fjalët e tij me tifozët janë bërë objekt debati në Shqipëri ndërsa video tashmë
Kombësia, Gjykata e Përmetit kërkesë në Kushtetuese Pas Gjykatës së Sarandës është ajo e Përmetit e cila çon për intepretim në Gjykatën Kushtetuese ligjin për "Gjendjen civ