999 rezultate për

kolorektal

Kanceri i zorrës së trashë, sëmundja që prek pa shenja Koloni dhe rektumi janë pjesë të sistemit tretës. Ata formojnë një kanal të gjatë muskulor të quajtur zorra e trashë.
Kanceri i zorrës së trashë, sëmundja që prek pa shenja Koloni dhe rektumi janë pjesë të sistemit tretës. Ata formojnë një kanal të gjatë muskulor të quajtur zorra e trashë.
Hapat që shmangin kancerin kolorektal Sipas Institutit Kombëtar të Kancerit, ndërgjegjësimi luan një rol të madh në parandalimin e kancerit duke ulur rrezikun
Spitali Amerikan, fushatë sensibilizuese për parandalimin e kancerit kolorektal 4 Mars 2016, mjekë, infermierë dhe staf mjekësor, vullnetarë në gjithë botën, vishen me ngjyrën blu. Kjo nismë realizohe
Kanceri i zorrës së trashë, sëmundja që vret! Dr. Sc. Lindita Shosha Marsi është Muaji Kombëtar Kolorectal Kancerit Kolorektal, kështu që le të mësojnë më shumë n