999 rezultate për

kolabojne

Numri i refugjatëve sirianë shkon mbi dy milionë (FOTO-LAJM) OKB-ja njofton se për shkak të dhunës dhe luftës në Siri, më shumë se dy milionë refugjatë sirianë janë zhvendosur në ve