999 rezultate për

kockĂs

"Tortura me vaj të nxehtë dhe thyerje kockash", dëshmia e dhimbshme e ish-të dënuarit Publikohen disa nga historitë e panjohura të ndodhura në kampet e burgjet e regjimit komunist të Enver Hoxhës, si kampi
Frymë e keqe dhe dhimbje kockash, ja vitaminat që ju mungojnë Një dietë e pasur ushqimore na mundëson të gjitha vlerat ushqyese, mineralet dhe vitaminat për të cilat organizmi ka nev
Supë me lëng kockash, ja përfitimet e shumta shëndetësore Që në kohët më të lashta është përdorur supa nga lëngu i kockave për të trajtuar një sërë sëmundjesh dhe kushtesh shënde
Ngricat në rrugë, mbi 100 persona me thyerje kockash Më shumë se 100 persona, banorë të Shkupit, kanë përfunduar në spital me thyerje kockash. Rrugët dhe trotuaret e ngrira,