999 rezultate për

kipred

Rreth 75 mijë qytetarë ikën nga Kosova në 4 muaj Rreth 75 mijë qytetarë të Kosovës llogaritet se kanë migruar brenda katër muajsh. Këto janë statistika që janë ofruar ng
Pafuqia për të ndërtuar shtet pa të huajt Kosova për herë të parë e ka patur mundësinë që ti krijojë vetë institucionet, pa ndërhyrjen e ndërkombëtarëve. Duke
KIPRED: Arrestimi i protestuesve është akt jodemokratik Instituti Kosovar për Kërkime dhe Zhvillime të Politikave ka reaguar sot ndaj arrestimit të disa protestuesve në Prizren
KIPRED: Kosova vlerësohet si një vend shumë i korruptuar Kosova vazhdon të vlerësohet si një vend shumë i korruptuar. Gjatë gjashtë viteve që nga shpallja e pavarësisë vullneti
Peticion kundër Projektligjit për amnistinë Instituti Kosovar për Kërkime dhe Zhvillime të Politikave (KIPRED) sot nisi mbledhjen e nënshkrimeve të peticionit për n
Nuk mjafton vetëm marrëveshja në letër Përfaqësuesi i ambasadës britanike në Kosovë, Joe Preston gjatë konferencës të organizuar nga Instituti për Zhvillimin e
Qeveria duhet të ketë plan për integrimin e veriut Duke u bazuar në Pakon e Ahtisaarit, Qeveria e Kosovës është në hartim e sipër të një propozim-dokumenti përmes të cilit
Për 15 muaj zgjidhet çështja e veriut! Instituti kosovar për kërkime dhe zhvillim të politikave, KIPRED ka prezantuar sot analizën politike “ Vizioni Gjithëpër
Qeveria pushton KIPRED-in Qeveria e Kosovës dhe institucionet tjera shtetërore kanë arritur me sukses që ta marrin tërësisht nën kontroll njërën n