999 rezultate për

kfos-it

Surroi: Nuk jam pjesë e ekipit negociator por do të përfshihem në dialog Publicisti Veton Surroi ka zhvilluar gjatë ditës së sotme takime me krye parlamentarin Kadri Veseli dhe me kryeministrin