999 rezultate për

keshilluese

Rrahmani me video këshilluese sesi ta mposhtni dhe parandaloni koronavirusin (VIDEO) Kapiteni i Kombëtares së Kosovës, Amir Rrahmani, ka ofruar ndihmë në parandalimin dhe mposhtjen e koronavirusit sëmundje
Qeveria mijëra euro për këshilltarët e projekteve Qeveria e Kosovës po shpenzon miliona euro për të marrë këshilla për secilin projekt që ka. Vetëm për këtë vit janë para