999 rezultate për

kepler-452b

“Në Kepler-452b jetojnë ilirët, ndaj ky planet na takon neve”! Studiuesi dhe publicisti Daut Dauti, duke parodizuar me nivelin e historianëve shqiptarë dhe interpretimet që janë të pr