999 rezultate për

kavitetit

Rrushi ju forcon dhëmbët Shkencëtarët kanë zbuluar se farat e rrushit ndihmojnë në forcimin e dhëmbëve dhe luftën ndaj kavitetit. Ekspertët e
Dhëmbë të bardhë, konsumoni verë të kuqe Vera e kuqe mund të mbrojë kundër kavitetit. Kërkimi i publikuar sot në Revistën e Kimisë Ushqimore dhe Agrikulturore, k