999 rezultate për

karikoni

Deri tani e keni karikuar telefonin gabim Është e vështirë të kalojmë një ditë pa përdorur telefonin. Tani është bërë pjesë e jetës tonë dhe nuk e heqim dot n
Është e dëmshme, asnjëherë mos e karikoni celularin tuaj në makinë Të gjithëve na ndodh që kur jemi duke udhëtuar me makinë të karikojmë telefonin brenda mjetit me të cilin jemi duke udhë
Së shpejti do ta karikoni celularin vetëm disa herë në vit Një material që po përdoret në bateritë e celularëve do të rrisë kohëzgjatjen e energjisë së tij kështu që nuk do të jet
Mbani shënim: Si të karikoni telefonin që të zgjasë bateria Shumë prej nesh janë me idenë që nëse e karikojmë telefonin me periudha të shkurtra, mund t’i shkaktojë dëmtime afatgjat
Së shpejti do ta karikoni celularin vetëm disa herë në vit Një material që po përdoret në bateritë e celularëve do të rrisë kohëzgjatjen e energjisë së tij kështu që nuk do të jet
Ja pse nuk duhet ta karikoni telefonin në lokalet ku uleni Momenti kur mbetemi pa bateri është shumë kritik dhe përpiqemi të gjejmë medoemos një zgjidhje, si për shembull ta mbush
Karikoni celularin në lokale? Ja çfarë rrezikoni Nëse e keni zakon të karikoni telefonin tuaj në baret ku pini kafe apo në restorante jeni duke bërë një gabim shumë të m
Si të karikoni telefonin tuaj me qepë (VIDEO) Nëse nuk keni karkës me vete apo një prizë pranë, tanimë mund ta mbushni telefonin tuaj duke përdorur një qepë, dhe elek
Karikoni telefonin me limon (VIDEO) Jemi mësuar ashmë që të shikojmë mënyra të ndryshme të teknologjisë që mund të përdoren për qëllime të ndryshme por nuk
Bateria e së ardhmes, karikoni celularin për 30 sekonda (VIDEO) Një kompani izraelite ka zhvilluar një teknologji që mund të furnizojë një telefon në pak sekonda dhe një makinë elektri