999 rezultate për

kallezimeve

Prokurorisë i shkojnë dosjet për krimet e luftës Grupi i Shoqërisë Civile për grumbullimin e dëshmive për krime lufte dhe përgatitjen e kallëzimeve penale kundër të dysh
Sefaj kritikon policinë dhe prokurorinë Lidhja në mes të Policisë së Kosovës dhe Prokurorisë së Shtetit, sipas ministrit të Punëve të Brendshme, Flamur Sefaj, ç
Mosdeklarimi i pasurisë, asnjë kallëzim penal për zyrtarët Hasan Preteni, drejtor i Agjencisë Kundër Korrupsionit thotë se ka dorëzuar në Prokurori, të gjitha kallëzimet penale nd
Analiza e prokurorisë, Bode: Mangësi në hetimin e evazionit fiskal Ministri i Financave Ridvan Bode tha se prokuroria dhe njësitë hetimore të përbashkëta kundër krimit ekonomik, kanë pasu