999 rezultate për

jokorrekte

Thaçi: Masat e qeverisë të pamjaftueshme, sjellja e qytetarëve jokorrekte Partia Demokratike Shqiptare vlerëson se masat e ndërmarra nga Ministria e Shëndetësisë dhe institucionet e tjera releva
Trump: OKB-ja po e trajton Izraelin në mënyrë 'jokorrekte' Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump, sot përsëri ka shprehur përkushtim që Irani të mos zhvilloj armatim atomik dhe e ka
Thaci: 5 vendet e BE-se ne menyre jokorrekte po bllokojne Kosoven Pesë vendet evropiane, që refuzojnë ta njohin Kosovën, po veprojnë në kundërshtim me